Castellum
Logo Logo

Ligging en bereikbaarheid Castellum

De nieuwbouwwijk Castellum in Houten is goed te bereiken. Met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Castellum heeft een eigen NS-station.

Goede verbinding A27 en A12

Houten ligt ten zuiden van Utrecht en kent uitstekende verbindingen via de snelwegen A27 en A12. Uniek aan Houten is het gebruik van de rondweg. Vanaf hier is Castellum met de auto te bereiken vanaf De Bouw, Het Spoor en De Steen. U parkeert de auto op uw privé-parkeerplaats bij uw eigen woning. Bezoekers kunnen parkeren in de ruim opgezette parkeergarage onder het winkelcentrum. De eerste 2 uur parkeren is hier gratis.

NS-Station Houten-Castellum

Castellum heeft een eigen NS-station, op loopafstand van uw woning en direct aan het winkelcentrum. Vanaf hier rijden treinen naar Utrecht Centraal, Breda en Tiel. U bent in een kwartiertje in Utrecht, in 3 kwartier in Amsterdam en met een uur in Rotterdam of Den Haag. Vanaf het station rijden ook bussen naar Houten NS en naar het dorp ’t Goy, via Schalkwijk. Nabij het station is een fietstransferium met ruimte voor maar liefst 1700 fietsen, brommers en scooters.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?