Castellum
Logo Logo

Wonen in fietsvriendelijk Houten

De nieuwbouwwijk Castellum ligt in Houten Zuid. In Houten is het heerlijk wonen. Er zijn veilige vrije fietsverbindingen en in de directe omgeving vindt u fruitboomgaarden en het water van het Amsterdam-Rijnkanaal.

Gemeente Houten

Houten is een boeiende nieuwbouwgemeente in de provincie Utrecht, met inmiddels ruim 48.000 inwoners. De gemeente omvat de dorpen Houten, ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. De ligging van Houten is uitermate goed, tussen de rijkswegen A12 en A27 en de rivier De Lek. Met de trein vanaf Castellum bent u binnen 10 minuten in de bruisende stad Utrecht. 

Omgeving met veel groen en water

Ook een groene oase van rust met hier en daar plukjes bos zijn dicht bij uw nieuwbouwwoning. Houten heeft namelijk veel groen en water, met volop gelegenheid voor recreatie. Zoals de Steenwaard, een uiterwaardengebied langs de Lek, bestaande uit weidegebied, grote stukken water en stukken bos langs de Winterdijk. Dankzij de fietsvriendelijke voorzieningen is Houten een van de plaatsen in Nederland waar de bewoners voor korte ritjes vaker op de fiets stappen dan de auto pakken.

Mediterraan vestingstadje in Houten
Groene oase van rust, vlak bij uw nieuwbouwhuis
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?