Castellum
Logo Logo

Winkels en voorzieningen

Met een eigen NS-station in het centrum van de wijk en het wijkwinkelcentrum Castellum’ heeft Castellum een centrale positie in Houten. Vlak bij Castellum vindt u ook een basisschool en kinderopvangvoorzieningen.

Winkelcentrum Castellum

In Houten Zuid vindt u het winkelcentrum Castellum, centraal in de gelijknamige nieuwbouwwijk. Hier kunt u niet alleen terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar voor veel meer. Naast de supermarkten Albert Heijn en Hoogvliet, een bakker, slager en groenteman, zijn er genoeg winkels om gezellig te shoppen. Bijvoorbeeld een delicatessenzaak, een boekenwinkel en een parfumerie. Het winkelcentrum ligt direct aan het NS Station Houten-Castellum en onder het winkelcentrum is een grote parkeergarage.

Onderwijs en kinderopvang

Naast Castellum ligt de Montessori basisschool Limes. In de directe omgeving van het nieuwbouwplan zijn nog 2 basisscholen: de Protestants Christelijke basisschool De Zonnewijzer en Rooms-Katholieke basisschool De Stek. Ook zijn in en rondom Castellum verschillende locaties te vinden voor kinderopvang.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?