Castellum
Logo Logo

Feestdagen

Nog een paar dagen en dan is het Kerst ..........

Lees verder

Op dinsdag 29 november ging de eerste paal van fase 1 en 2 van Sul Canale in de grond.

Lees verder

Dinsdag 1 november start de verkoop van fase 3. Dit is je laatste kans op een mooie Grachtenwoning Sul Canale. Met de bouw van deze ruime woningen met een terras aan het water én een tuin is deze nieuwbouwwijk in Houten voltooid.

Lees verder

Dinsdag 28 juni start de verkoop van de Grachtwoningen Sul Canale. In totaal 22 woningen, allemaal met een tuin, 2 privéparkeerplaatsen op eigen terrein en een heerlijk terras aan het water!

Lees verder

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan staat het vast al in je agenda. Zaterdag 2 april is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je zo veel huizen en nieuwbouwlocaties bezoeken als je wilt. Zonder verplichtingen of afspraak! Ideaal dus als je je wilt oriënteren voor een nieuwe woning.

Lees verder

Wonen aan het water met alle voorzieningen om de hoek, dat wil toch iedereen?! We hebben goed nieuws voor je: op donderdag 17 maart starten we namelijk met de verkoop van de Grachtwoningen Sul Canale in Houten.

Lees verder

Maak kennis met de 23 Grachtwoningen van Sul Canale in de nieuwbouwwijk Castellum West in Houten. De verkoop start in februari 2016!

Lees verder

Ruim een maand geleden zijn we gestart met de verkoop van de 1e 17 nieuwbouwwoningen van Mia Casa in Castellum West. De verkoop gaat zo goed dat we ook de laatste 22 woningen aan het aanbod toevoegen. Kom naar de start verkoop op 9 november!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?